Jocuri, cantece, povesti si alte resurse

Petrecand destul timp pe internet, dau peste tot felul de lucruri online utile pentru parinti si interesante pentru pitici. Pentru ca nu voi scrie despre fiecare cate un articol dedicat, m-am gandit sa le centralizez si sa le organizez pe toate intr-un singur loc, astfel incat sa fie cat mai usor de gasit :). Aceasta pagina va fi actualizata destul de des, asa ca nu uitati sa reveniti. Voi semnaliza mereu categoriile unde am mai adaugat resurse.

Cantece pentru copii

Romana Engleza
Cantece pentru copii in romana Cantece pentru copii in engleza

Povesti pentru copii video

Scufita Rosie

Micul cadiu

Punguta cu doi bani

Praslea cel voinic si merele de aur

Motanul incaltat

Cei trei purcelusi

Privighetoarea

Si multe altele

Lista completa de povesti

Jocuri online pentru copii

Aici voi lista site-urile unde gasiti jocuri online, pe calculator, frumoase, distractive si usor de utilizat. Voi trece doar site-urile bine organizate, usor de rasfoit si care nu sunt incarcate cu atatea reclame, incat sa fie nevoie de cateva click-uri ca sa ajungi la jocul dorit.

  • Editura Edu – despre ei voi vorbi mai mult intr-un articol dedicat pentru ca au extrem de multe de oferit. Jocuri online si desene educative online, gratis, jocuri cu licenta la preturi mai mult decat rezonabile si foarte multe materiale de joaca pe care intentionez sa le testez in detaliu. Pe pagina lor gasiti 30 de jocuri online, in romana, pentru copii cu varste intre 2-3 ani pana la aproximativ 9 ani, de mai multe feluri: cu cifre, litere, curse, tinta, de indemanare, de educatie. Sunt diversificate, frumos construite, trebuie incercate :);
  • Disney Junior – este site-ul celebrului canal de desene animate, unde veti gasi nu doar episoade de desene animate, dar si o multime de jocuri cu personajele din desene. Tot aici gasiti si linkuri spre diverse aplicatii de mobile.
Advertisements

Spune-ne parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s