Despre ToyPedia

ToyPedia este un blog de mamica dedicat review-urilor de jucarii, activitatilor pentru copii, experientelor care au legatura cu parintii si, mai ales, cu copiii. Desi, din cand in cand, voi ceda tentatiei de a-mi spune parerea despre tot felul de subiecte “parintesti”, ce imi doresc in primul rand este un loc cu recomandari de jucarii si activitati, oferite pe baza propriei experiente sau a persoanelor invitate.

ToyPedia a aparut dintr-o multime de motive. In primul rand pentru ca, inca din timpul sarcinii, m-am trezit in fata unui numar nelimitat de alegeri in ceea ce priveste diferite produse pentru copii. In general avem mereu de facut cate o alegere, dar cand e vorba de copilul tau, la care mai adaugi diversi alti factori de ordin economic, social, temporal, iti dai seama ca o alegere este mai greu de facut.

Sunt multe jucarii si multe activitati pentru copii iar eu m-am intrebat mereu care e mai buna, daca o sa se strice repede, daca o sa ii placa, daca merita banii, daca este cea mai potrivita etc. Fie ca luam ceva pentru noi sau un cadou.

In plus, recomandarile de varsta ale producatorilor nu mi se par mereu cele mai potrivite. Mi s-a intamplat sa iau jucarii pentru varsta de 3 ani, de exemplu, care sa fie insa fie mult prea simple sau mult prea complicate.

Si cum recomandari de la parinti, pe baza unei experiente proprii, nu prea gasesti (decat pe cateva site-uri sau forumuri dar cu informatii laconice), m-am gandit sa fac un site cu recomandari de jucarii si activitati. Putine cuvinte dar bine alese, poze si detalii concrete, punctate cu parerile noastre. Toate review-urile sunt facute in urma experientei noastre sau ale “scriitorilor” invitati si sper ca, in timp, sa devina un site util pentru parinti.

Alt motiv pentru care am inceput sa scriu pe ToyPedia este pentru ca maternitatea m-a schimbat foarte mult. De foarte mult timp lucrez in sectoarele IT sau financiar iar de cand am devenit mamica, mi-am dorit tare mult sa fac ceva in aceasta zona, a copiilor si parintilor. ToyPedia imi ofera ocazia de a avea propriul proiect cu, pentru si despre parinti si copii.

In spatele ToyPedia sta mamica Ella, ocazional va aparea si cavalerul David in varsta de 4 ani (asta vrea el sa fie cand o sa fie mare), destul de rar o sa apara si tati. Iar daca vreti sa scrieti despre o anumita jucarie sau experienta, nu trebuie decat sa lasati un comentariu si ne auzim in privat :).

Advertisements

Spune-ne parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s