Turnul In & On Babelball de la Imaginarium

Am mai scris despre jucarii pe care le avem din (aproape) frageda pruncie si pe care nu ne induram inca sa le “pensionam” sau sa le “maritam” cu alti copii. Alaturi de jocul de construit Pinmulti-up sau de calutul balansoar Little Tikes, din aceasta categorie face parte si turnul cu mingi In & On Babelball, achizitionat de la Imaginarium pe cand David nu facuse inca un an. De atunci si pana acum, l-am cumparat de mai multe ori, pentru alti copii, pentru ca la noi a avut mare succes, atat cu David, cat si cu alti copii care ne-au vizitat.

Turnul cu pricina este alcatuit dintr-o baza pe care se pun 5 cuburi cilindrice, de dimensiuni descrescatoare (si care au functionat foarte bine si pe post de palarii :)). Jucaria vine la pachet cu 5 mingi vesele si colorate, doua dintre ele scotand si sunete. Dupa ce construiesti turnul, dai drumul mingilor de la varf, pana la baza. Cuburile sunt transparente, astfel incat copilul urmareste drumul mingilor de sus, pana jos. In functie de cum pune cuburile si cum potriveste gaurile prin care trece mingea, se imprima un traseu diferit.

In prima etapa, pe David l-au fascinat, bineinteles, mingile (fascinatie care inca dureaza, dat fiind numarul mare de mingi, mingiute si bilute pe care il detine). In scurt timp a invatat si sa aseze cuburile corect si sa faca singur tot turnul.

Noi nu l-am masurat, insa cei de la Imaginarium spun ca turnul are o inaltime de 67 cm.

Noua ne-a placut pentru ca David s-a distrat foarte mult cu el si inca se joaca, uneori. Mingile si-au mai gasit si alte utilizari, in timp, dar in continuare, cand are chef, se duce si il construieste, dupa care urmareste jocul mingilor.

Iata si pozele cu turnul In & On Babelball:

Turnul se gaseste in continuare la Imaginarium si costa 129 lei.

Advertisements

Spune-ne parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s