Mingea muzicala de la Simba Toys

Presupun ca ati observat deja ca am tendinta sa scriu mai ales despre jucariile care noua ne-au placut cel mai mult. Si de data aceasta, voi vorbi tot despre o jucarie minunata, pe care David a iubit-o. Este vorba despre mingea muzicala de Simba Toys, cu care David s-a jucat de la 5 luni pana pe la 18 luni, moment in care am daruit-o verisorului nostru, Matei.

Pentru ca nu mai am mingea, am utilizat poze de pe Kidsmagicstore.ro

Mingea contine mai multe butoane care, o data apasate, scot sunete de masini: masina de politie, pompieri, ambulanta, vapor, tractor, autoturism, avion, locomotiva. De asemenea, se aprind luminile si, la apasarea unui alt buton, mingea incepe sa se deplaseze usor, ezitant, cam ca un copil.

Asta a fost “feature”-ul care l-a incantat foarte tare pe David la momentul respectiv. Mergea de-a busilea dupa masina si era incantat cand reusea sa o ajunga. Chiar daca la inceput o prindea doar dupa ce mingea se proptea in vreun obstacol :).

Mingea este foarte colorata si nu contine piese mici care pot fi inghitite. Din punctul meu de vedere, poate fi daruita unui copil din momentul in care invata sa stea in fundulet. Va fi fascinat de culori, sunete si forme.

In descrierile din magazine, ni se spune ca mingea poate fi utilizata pana la varsta de 3 ani. Nu cred ca mai este cazul, insa. Chiar daca ea este foarte frumoasa, copiii avanseaza intr-un alt ritm, mai rapid decat al descrierilor de jucari :). In plus, la 3 ani, un copil stie cum sa se joace cu mingea si, fiind confectionata din plastic tare, cu componente electrice, este o minge grea. Sigur nu vreti sa zboare prin casa :).

Eu o recomand de la 5-6 luni pana spre 2 ani, 2 ani si putin.

De unde poti achizitiona mingea muzicala Simba Toys

Advertisements

Spune-ne parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s