Cut the rope – joc pentru tableta / smartphone

Asa cum spuneam intr-un articol anterior, eu sunt, in general, pro jocuri pe calculator / tableta / smartphone si sunt mereu in cautare de jocuri educative si distractive, numai bune pentru cei 4 ani ai lui David.

Unul dintre cele mai bune descoperite pana acum, chiar daca este mai vechi, este jocul  “Cut the rope” (disponibil pe PC, tablete si smartphones): este distractiv, stimuleaza mintea, analiza, gandirea strategica, fiind in acelasi timp frumos desenat si atragator pentru copii.

Ce trebuie sa faci? Trebuie sa o ajuti pe broscuta sa manance bombonica. Trebuie sa ai grija ce franghii tai si, de asemenea, trebuie sa fii atent la baloanele de aer, la piesele cu zimti care iti vor taia franghia si la tot felul de alte obstacole care, timp de cate sute de niveluri, vor incerca sa iti lase broscuta fara bomboana :).

Jocul a primit cateva premii de specialitate si a fost decarcat de peste 300 de milioane de ori. Poate fi jucat si de copii mici (David l-a descoperit pe cand avea 3 ani) insa doar prima parte. Pe masura ce ajungi la alte nivele, gradul de dificultate creste pana cand, la un moment dat, incepi tu, ca adult, sa stai sa te gandesti prea mult.

Mai jos cateva poze, insa va invit sa testati jocul real :).

 

Advertisements

Spune-ne parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s