Robo Fish

De cand a vazut reclama la televizor, David si-a dorit un Robo Fish (sau mai bine spus, cel putin unul) iar de ziua lui a si primit unul.

Ce este Robo Fish

Robo Fish este un pestisor electric, mai mic decat un mouse de calculator, care inoata aproape la fel ca pestii naturali. Daca il pui intr-un vas cu apa, zici ca este un acvariu cu pesti reali, dar pe care nu trebuie sa ii hranesti si nici nu trebuie sa le improspatezi apa.

Pestele are doi senzori situati intr-un mod similar branhiilor care se activeaza instant in momentul in care introduci pestele in apa. Atunci cand il scoti, pestele se opreste imediat.

Pestisorul are o coada din silicon care executa miscari rapide si fine, imprimand o miscare naturala. Exista mai multe variante de Robo Fish:

Cum functioneaza

Robo Fish functioneaza pe baza de baterii. Acestea se duc destul de repede, insa durata de viata poate fi prelungita semnificativ daca nu uitati sa scoateti pestisorul din apa atunci can copilul nu se uita / se joaca cu el. Impreuna cu Robo Fish puteti sa achizitionati si acvariul special al colectiei sau alte accesorii pentru acvarii.

Atentie la …

…utilizare. Coada este foarte fina iar David a reusit sa o strice. E drept ca a tras de ea, insa nu a tras tare. Coada, in special, cred ca este o componenta sensibila asa ca, daca achizitionati un astfel de peste, ar fi bine sa atentionati copilul sa se joace cu grija.

Robo Fish pe scurt:

  • Pentru copii de la 3 ani in sus;
  • Miscari naturale; un “pet” electronic pentru cei mici, dar mult mai usor de ingrijit;
  • Pret relativ mare;
  • Este o jucarie distractiva; copiii se plictisesc greu de el;
  • Potrivit si pentru a fi oferit drept cadou.

De unde poti cumpara Robo Fish:

Advertisements

Spune-ne parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s