Domino Cars

Recent am gasit la Lidl, cred ca din pura intamplare, un joc de domino, marca Clementoni, cu personajele din Cars – Luigi, Guido, Bucsa, Fulger McQueen, toate. Cum noi suntem, in general, amatori de board games iar David este (ce surpriza?!) amator de Cars, l-am si achizitionat.

Jocul contine 28 de cartoane, fiecare avand cate doua masini iar regulile sunt cele clasice: fiecare jucator primeste 5 cartoane si trebuie sa aseze, alternativ, cate o carte care sa contina imaginea pereche a cartii de joc de pe masa. Daca nu ai carte corespunzatoare in mana, tragi una din teancul ramas dupa ce fiecare jucator isi primeste cartoanele.

Cartoanele sunt groase, rezistente si frumos imprimate. Nu am asteptam la o calitate asa de buna a cartoanelor, avand in vedere ca nu a costat decat 15 lei. Iar lui David ii place foarte, foarte mult. Este micut, asa ca il luam usor cu noi in plimbari iar jocul nu dureaza mult. Jucam si dimineata, inainte de gradi, daca se alinta si vrea sa ne jucam si seara, inainte de culcare.

Ce nu imi place este manualul cu instructiuni, tradus intr-un mod oribil cu un Google Translate. Desi nici Google Translate nu traduce asa prost. Dar nu este o problema, daca stii regulile :).

Fisa “tehnica” a jocului Domino Disney Pixar Cars by Clementoni:

  • Potrivit pentru copii cu varsta de 4 ani sau mai mari;
  • Joc de familie, ideal pentru calatorii sau momente cu timp limitat;
  • Calitate foarte buna a materialelor mare;
  • Pret foarte bun: 15 lei;
  • Cumparat de la Lidl. Nu prea am reusit sa il vad in alte magazine, insa am gasit cateva jocuri similare pe: Toyz.ro sau Minitoys.ro.

 

Advertisements

Spune-ne parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s