O alternativa la jocurile de construit clasice: Pinmulti-up

Atunci cand vreau sa caut o jucarie mai deosebita, dau o raita pe la Imaginarium. Offline, pentru ca site-ul lor online nu imi place prea mult. Intr-o astfel de inspectie am dat si peste o oferta pentru jocul de construit Pinmulti-up care mi-a atras atentia prin faptul ca este “altfel” decat cuburile clasice de construit.

Varianta noastra consta intr-o cutie cu 75 de piese flexibile, cu “tepuse”, dintr-un plastic moale si de foarte buna calitate. Sau cel putin asa mi se pare mie. Piesele iti permit si o conectare asimetrica si constructii, in general, mai putin rigide si mai creative decat in cazul jocurilor cu cuburi.

Piesele sunt de mai multe tipuri: dreptunghiulare, patrate, triunghi, cu mijloc plin sau gol, piese cu roti la fel de zimtate, fete aflate in diferite stadii emotionale, manere si alte cateva (poze mai jos) si sunt colorate.

Pe site, cei dela Imaginarium spun ca este un joc de construit pentru bebelusi. Noi il avem cam de pe atunci si nu, nu mi se pare a fi pentru bebelusi.

Piesele prezinta, intr-adevar, interes, insa nu mai mult ca orice alta jucarie. Bebe vrea sa le ia si sa le bage in gura, fara sa mai ceara voie. David a inceput sa devina mai interesat de acest joc si chiar sa se joace singur cu piesele in jurul varstei de 2,5 ani. Pana atunci, mai mult s-a jucat cu cutia, dupa cum veti vedea in pozele de mai jos :).

Piesele nu aduna praf sau mizerie intre “tepuse” iar daca vrei sa le speli totusi, nu dureaza mai mult de  2 minute. Nu se strica, nu se decoloreaza, nu se pot rani cu ele.

Fisa “tehnica” a jocului de construit Pinmulti-up

  • Joc de construit pentru copii de la 2 – 2,5 ani in sus
  • Original, mai flexibil, dezvolta creativitatea
  • Calitate foarte buna, fara pericole pentru cei mici
Advertisements

One thought on “O alternativa la jocurile de construit clasice: Pinmulti-up

  1. Pingback: Turnul In & On Babelball de la Imaginarium | ToyPedia | Review-uri de jucarii

Spune-ne parerea ta!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s